A-orkest

Het A-orkest is een orkest met voornamelijk accordeons. Zij spelen liedjes van verschillende moeilijkheidsgraden, nieuw en oud.

Het A-orkest treedt ook regelmatig op in verzorgings- of verpleegtehuizen. Voor aanvragen info@twelloseaccordeonvereniging.nl

B-orkest

Het B-orkest is een gezellig orkest met leden van 10 tot 25 jaar die elkaar door het leeftijdsverschil goed aanvullen. De gespeelde liedjes worden door het orkest zelf uitgezocht, waardoor er veel verschillende genres en artiesten voorbij komen. Vaak zijn dit nieuwe en oude top 40 nummers van Adele, Coldplay, Abba, Bløf, Keane en vele andere.

Het orkest bestaat uit diverse gitaren, keyboards, een piano, een drummer en een zangeres.

C-orkest

Het C-orkest is een klein leerlingen orkestje. Hier komen leerlingen bij die les volgen bij ons en net een stapje verder willen gaan met het spelen van een instrument.

De leerlingen hebben verschillende instrumenten, onder andere keyboards en gitaren. Hier leren zij de eerste liedjes met anderen spelen.